CNC frezen Amsterdam

Wij zijn gespecialiseerd in CNC frezen.

Wij zijn expert op het gebied van de bewerking van kunststof. Hierbij maken we onder andere gebruik van computergestuurde machines, ook wel CNC frezen genoemd. U weet net zoals ons dat het bewerken van kunststof nauwkeurig moet, zeer nauwkeurig. Niet tot op de millimeter maar tot op enkele nanometers. Dat is waar wij goed in zijn en ons dagelijks mee bezig houden. Ieder product voldoet keer op keer aan onze strenge kwaliteitseisen, daar staan wij garant voor.

CNC frezen Amsterdam

Kunststof frezen is een bewerkingstechniek waarbij met draaiende machines materiaal wordt verwijderd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van computergestuurde machines, dit wordt ook wel CNC frezen genoemd. Op deze manier zijn we in staat kunststof extreem nauwkeurig te frezen, tot op de nanometer nauwkeurig. Kunststof wordt bij VKV op basis van de door u aangeleverde tekeningen of bestanden gefreesd, ook verzorgen wij het tekenwerk en de engineering voor u. VKV is uw partner voor het CNC frezen Amsterdam.

Neem contact met ons op!

Modern machinepark voor CNC frezen

Het CNC frezen wordt gedaan door ons moderne machinepark van computergestuurde machines. Deze machines zijn volledig aangepast voor het CNC draaien van kunststof hierdoor zijn we zijn in staat om verschillende kunststof materiaalsoorten te bewerken tot op de nanometer.

Waarom VKV Kunststoffen

  • De hoogste kwaliteit

  • Snelle service

  • Eigen machinepark

  • Van concept tot realisatie

  • Vakmanschap

Interesse in onze producten?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.