Modern machinepark voor kunststof bewerking

Met ons moderne machinepark zijn wij in staat om verschillende kunststoffen te bewerken, die keer op keer aan onze strenge kwaliteitseisen voldoen.

Al onze verspanende machines zijn volledig aangepast op kunststof materialen, waardoor we de beste resultaten kunnen bereiken. Met ons modern machinepark zijn we in staat zowel grote als kleine kunststof producten te bewerken. Daarnaast leveren wij zowel kleine aantallen voor prototypes als grote aantallen voor series. Hierdoor hebben we een breed klantenbestand en produceren we onder andere voor de verpakkingsindustrie, machinebouw, voedingsmiddelen industrie, medische industrie, agrarische sector, electronica industrie en de farmaceutische industrie.

Draaien

Onze hoogwaardige draaimachines voor kunststof bewerking dragen bij aan productiviteit en precisie – de perfecte oplossing voor het efficiënt draaien en bewerken van verschillende soorten kunststof.

Mazak QTE-200MSY SG

De Mazak QTE-200MSY is volautomatische draai/freesmachine met automatisering. Doordat de machine is uitgerust met aangedreven gereedschappen en een overname spindel kunnen we complexe producten in een keer compleet op de machine maken. Wij zijn zowel ingericht om enkelstuks, middelgrote series en grote series te produceren.

Frezen

Onze geavanceerde freesmachines voor kunststof bewerking verhogen de productiviteit en nauwkeurigheid – de ideale oplossing voor het efficiënt frezen en bewerken van diverse soorten kunststof materialen.

vkv-kunststoffen-verspaning-hartford-lg-1000-new

Hartford LG-1000

De Hartford LG-1000 is een 3-assige bewerkingscentra uitgerust met een Renishaw meetsysteem. Deze machine is geautomatiseerd met een beladingsrobot. Zo kunnen we zowel grote als kleine series producten produceren.

Hartford LG-1000 Smart

De Hartford LG-1000 Smart is een 3-assige bewerkingscentra. Deze machine is uitgerust met Renishaw meetsysteem en een automatiseringssysteem.

Mazak VCS 530

De Mazak VCS 530 is een nauwkeurige bewerkingscentra met 30 gereedschappen. De machine is uitgerust met een automatische meetsysteem van Renishaw en een vacuüm opspansysteem.

Mazak AJV 18N

De Mazak AJV 18N is een ideale precisie machine voor kleine hightech producten. Met een gereedschapsmagazijn van 30 gereedschappen, is de machine volledig inzetbaar om een kunststof eindproduct te maken.

Mazak VTC 20B

De Mazak VTC 20B is een nauwkeurige bewerkingscentra met 24 gereedschappen. Deze machine is uitgerust met kleminrichting om producten op te spannen.

Biesse Skill 15.36

Met de Biesse Skill 15.36 hebben wij een groot freesbereik van maar liefst 3765 x 1560 mm. Door het grote freesbereik zijn wij er dan ook op ingericht om grote platen te kunnen handelen en bewerken. De machine is volledig ingericht op vacuüm spannen. De machine kan volautomatische frezen door zijn 12 gereedschappenwisselaar.

CNC Freesmachine Mikron WF51D

De Mikron WF51D is een semi automatische machine die veel ingezet word bij bewerkingen waar niet veel gereedschappen voor nodig zijn. De machine is uitgerust met een vacuüm opspansysteem.

Zagen

Onze hoogwaardige zaagmachines voor kunststof bewerking verbeteren de productiviteit en snijprecisie – de perfecte oplossing voor het efficiënt zagen en bewerken van verschillende soorten kunststof materialen.

Formaatzaag Altendorf WA80

De formaatzaag Altendorf WA80 is onmisbaar bij VKV Kunststof Verspaning. Door de grote materiaal voorraad, kunnen wij veel zaagwerkzaamheden zelf verzorgen. De machine is uitgerust met een digitale uitlezing. Daardoor kan er ook nauwkeurig aan maat gezaagd worden.

Interesse in onze producten?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.