Kunststof producten

Iedere kunststof materiaalsoort heeft zijn eigen identieke eigenschappen, wij denken graag mee in uw vraagstuk om de best passende materiaalsoort te gebruiken. Of het nu om een prototype of serie producten gaat.

Kunststof producten voor de medische industrie

Wij zijn gespecialiseerd in kunststof bewerking en zijn een betrouwbare speler voor de medische industrie. Wij leveren hiervoor complexe precisie onderdelen vervaardigd uit hoogwaardige kunststoffen.

Kunststof producten voor de voedingsmiddelenindustrie

Voor de voedingsmiddelenindustrie maakt VKV Kunststof Verspaning precisie onderdelen, bandgeleidingen, beschermingskappen en nog veel meer. Doordat wij een continu een voorraad gecertificeerde materialen hebben kunnen wij ook snel schakelen. Wij kunnen de gevraagde materiaal certificaat meeleveren (EC 10-2011). Omdat wij alleen maar kunststoffen verspanen kunnen wij u ook garanderen dat er 100% zeker geen metaal splinters in het materiaal zitten. Materialen die wij op voorraad hebben en veelal gebruikt worden in de voedingsmiddelen industrie zijn: HMPE Blauw , POM Blauw, PA, PMMA, PC en PET-G.

Kunststof producten voor de farmaceutische industrie

Voor de farmaceutische industrie maakt VKV Kunststof Verspaning zoal flessengeleidingen, tandwielen en veel andere precisie onderdelen. Materialen die veelal gebruikt worden in de farmaceutische industrie zijn: HMPE, POM, PA, PMMA en PC.

Kunststof producten voor de machinebouw

Voor de machinebouw maakt VKV Kunststof Verspaning precisie onderdelen. Door ons divers freesbereik zijn wij daardoor ook flexibel in grote van afmetingen producten. Machinebouw is een breed begrip. Onder machinebouw verstaan wij, verpakkingsmachines, productiemachines en hightech machines. Materialen die veelal gebruikt worden in de machinebouw zijn: POM, HMPE, PEEK, PTFE, PETP, PA en PC

Kunststof producten voor de agrarische sector

Voor de agrarische sector maakt VKV Kunststof Verspaning revisie onderdelen. Klant komt met een probleem en onderdeel naar VKV. En wij maken het onderdeel zodat de machine weer snel kan draaien. Wij denken ook graag mee met een klant. In de agrarische sector worden wij dan ook regelmatig gevraagd om het product wat de klant ontworpen heeft. Mee te controleren op maakbaarheid en kosten besparingen. Materialen die veelal gebruikt worden in de agrarische sector zijn: PA, HDPE, HMPE en PC.

Plaatmateriaal

VKV Kunststof Verspaning levert naast een totaalproduct, ook technische kunststoffen en heldere materialen. Beschikbaar in standaard platen of op maat. Wij beschikken over een goed gevuld magazijn, waardoor we in staat zijn om snel te leveren.

Stafmateriaal

VKV Kunststof Verspaning levert naast een totaalproduct ook stafmateriaal. Leverbaar in standaard maten of gezaagd op maat. Wij beschikken over een goed gevuld magazijn, waardoor we in staat zijn om snel te leveren.

Interesse in onze producten?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.