CNC frezen

CNC frezen en alle soorten kunststoffen bewerken.

VKV Kunststof Verspaning. Meedenkend, flexibel en op de afgesproken datum leveren. Met deze kernwaarde gaan wij iedere dag weer opnieuw aan het werk. Meedenkend en flexibel, zo omschrijven we onze werkwijze. Met deze uitgangspunten staan we voor u klaar, van prototypes tot gehele productseries.

Wij werken op basis van door u aangeleverde tekeningen, maar kunnen indien gewenst ook het tekenwerk en engineering verzorgen. Wij zijn graag betrokken bij het gehele proces, zodat we mee kunnen denken en tot de beste oplossing kunnen komen voor uw eindproduct. Ervaar het zelf, wij bouwen, net als met onze huidige opdrachtgevers, graag een prettige en langdurige samenwerking met u op. De hoogste kwaliteit, snelle service en een modern eigen machinepark. Van concept tot realisatie en altijd met het grootste vakmanschap, dat is waar VKV Kunststoffen voor staat.

“Met computergestuurde machines kunnen we CNC frezen en alle soorten kunststof bewerken.”

Kunstofbewerking

Wij zijn gespecialiseerd in kunststofbewerking. Met computergestuurde machines kunnen we CNC frezen en alle soorten kunststof bewerken. Met ons moderne machinepark zijn wij in staat om verschillende kunststof materiaalsoorten te verspanen, die keer op keer aan onze strenge kwaliteitseisen voldoen.

Neem contact met ons op!

Interesse in onze producten?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.