Technische kunststoffen

Wij zijn gespecialiseerd in het bewerken van technische kunststoffen.

Expert op het gebied van technische kunststoffen bewerking

Wij zijn expert op het gebied van technische kunststoffen bewerking. Bij VKV worden alle veelvuldig voorkomende technische kunststoffen bewerkt. De technische kunststoffen worden bewerkt op basis van de door u aangeleverde tekeningen of bestanden, ook verzorgen wij het tekenwerk en de engineering voor u.

Op maat gemaakt kunststof

Door gebruik te maken van computergestuurde machines zijn we in staat extreem nauwkeurig CNC draaiwerk te leveren, tot op de nanometer nauwkeurig. Kunststof op maat wordt bij VKV op basis van de door u aangeleverde tekeningen of bestanden gefreesd, ook verzorgen wij het tekenwerk en de engineering voor u.

Neem contact met ons op!

Waarom VKV Kunststoffen

  • De hoogste kwaliteit

  • Snelle service

  • Eigen machinepark

  • Van concept tot realisatie

  • Vakmanschap

Modern machinepark voor bewerken van technische kunststoffen

Met ons moderne machinepark zijn wij in staat alle veelvuldig voorkomende technische kunststoffen te bewerken. Deze technische kunststoffen worden bewerkt door gebruik te maken van computergestuurde machines. Op deze manier zijn we in staat technische kunststoffen extreem nauwkeurig te bewerken, tot op de nanometer nauwkeurig. Ieder product voldoet keer op keer aan onze strenge kwaliteitseisen. Wij zijn ook in staat kunststof op maat te leveren.

Interesse in onze producten?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.